تاریخ : شنبه 19 آبان 1397

عقد تفاهم نامه مشترک همکاری علمی و بین المللی دانشگاه هنر اسلامی تبریز و دانشگاه آتا تورک

پیرو حضور رییس دانشگاه هنر اسلامی تبریز و معاون آموزشی و پژوهشی در دانشگاه آتا تورک ارزروم، تفاهم نامه همکاریهای علمی دوجانبه بین دو دانشگاه  منعقد شد. این تفاهم نامه که با حضور سرکنسول ایران در ارزروم در تاریخ  ۱۸ آبان  در ۱۴ بند به منظور بستر سازی جهت همکاریهای آموزشی، تحقیقاتی و فناوری میان دو دانشگاه در سطح دانشجویی و اساتید به امضا رسید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، تبادل اعضا هیات علمی، برگزاری دوره های آموزشی مشترک، اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک، حمایت از فعالیتهای دانشجویی طرفین و... از مفاد این تفاهم نامه می باشند.