تاریخ : دوشنبه 28 آبان 1397

کسب مقام اول در جشنواره ورزشهای همگانی دانشگاه های سراسری منطقه شمالغرب مقام اول دانشجویان دختر دانشگاه

.

تیم دانشجویان دختر دانشگاه هنر اسلامی تبریز موفق به کسب مقام اول در جشنواره ورزشهای همگانی دانشگاه های سراسری منطقه شمالغرب که روز دوشنبه مورخه 21 / 8/ 97  به میزبانی دانشگاه صنعتی ارومیه برگزار شد، گردید.

در پایان این مسابقات از بین دانشگاه های شرکت کننده دانشگاه هنر اسلامی تبریز که با 10 نفر در این مسابقات شرکت کرده بود مقام اول و دانشگاه بناب مقام دوم و تیمهای  دانشگاه تبریز و دانشگاه شهید مدنی بطور مشترک مقام سوم را کسب نمودند.

اسامی دانشجویان تشکیل دهنده تیم به شرح ذیل می باشد : خانمها زینب مرادیان - سودا بهنام - آرزو قربانی - معصومه زمانی - سمیه اسدی - پردیس عسکری - آیسان طالب پور- زهرا رعنایی و سپیده محرم زاده به سرپرستی خانم باباپور

منبع خبر : وب سایت اداره تربیت بدنی دانشگاه