تاریخ : سه شنبه 29 آبان 1397

حضور هنرمند سینما و تئاتر در دانشگاه هنر اسلامی تبریز

بابک حمیدیان بازیگر توانمند و سرشناس سینمای ایران در دانشگاه هنر اسلامی تبریز حضور یافتند.
صبح امروز سه شنبه  29 آبانماه 97 بابک حمیدیان بازیگر سرشناس سینمای ایران ضمن حضور در پردیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز،  از آثارخانه دانشگاه، نمایشگاه هنر آفرینان تبریز و مجموعه دانشگاه بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ایشان بعد از این بازدید، طی نشستی صمیمی با ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر کی نژاد از رهنمود های ایشان در عرعه هنر بهره مند شدند. بابک حمیدیان ضمن تشکر از میزبانی دانشجویان از ایشان، از ریاست دانشگاه بخاطر تاسیس و راه اندازی چنین مجموعه ای بی نظیر قدردانی نمودند. همزمان با این نشست، فیلم بادیگارد با هنرآفرینی ایشان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه در معرض نمایش علاقه مندان درآمد. سپس بابک حمیدیان با حضور در سالن با دانشجویان به بحث و گفتگو پرداختند .
از سایر آثار سینمایی ایشان می‌توان به "مزرعه پدری" سال 82 رسول ملاقلی‌پور، "قدمگاه" 82 محمد مهدی عسگرپور، "خدا نزدیک است" 86 علی وزیریان، "ریسمان باز" 86 کارخانی، "بی‌پولی" 87 حمید نعمت الله، "هیس دخترها فریاد نمی‌زنند" 92 پوران درخشنده و "چ" 92 ابراهیم حاتمی‌کیا اشاره کرد.