تاریخ : شنبه 10 آذر 1397

نشست صمیمی بسیجیان دانشگاه با حضور ریاست محترم دانشگاه به مناسبت هفته بسیج مستضعفان

سالن الغدیر دانشگاه شاهد برگزاری نشست صمیمی بسیجیان دانشگاه با حضور ریاست محترم دانشگاه در تاریخ هشتم آذر نود و هفت بود. در این نشست برادر وحید حسن زاد با نوای دلنشین قرآن جلسه را شروع نمودند سپس آقای مهندس وهابی مسئول بسیج اساتید ضمن خوش آمد گویی و تبریک هفته بسیج از حضور کلیه بسیجیان در جلسه تشکر نمودند.
در  ادامه ریاست محترم دانشگاه ضمن  نقل چند خاطره از دوران دفاع مقدس به بیان اهمیت تشکیلات بسیج پرداختند و ابراز امیدواری نمودند با روحیه جهادی و بسیجی دوران انقلاب و جنگ تحمیلی بتوان با اتکا به پشتوانه ولایت فقیه کار ها را روز به روز جلو تر برد.