تاریخ : پنجشنبه 6 دي 1397

رونمایی از بازی اندرویدی آتش بار

همزمان با دومین جشنواره ملی صنعت هنرهای دیجیتال با حضور مشاور عالی فرمانده کل قوا بازی اندرویدی “آتش بار” رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز این بازی اندرویدی قابل نصب بر گوشی های همراه بوده و الهام گرفته از شخصیت سردار رشید انقلاب و اسلام شهید «حسن شفیع زاده» فرمانده توپخانه سپاه بوده و هوش ریاضی و مهندسی کاربران را بالا می برد .
سید وحید مصطفوی سرپرست تیم تولید این بازی هدف از ارایه آن را ترویج و نمایش وقایع دفاع مقدس به نسل اخیر در یک قالب جدید فرهنگی و هنری نامید و افزود : این بازی در کافه بازار قابل دسترسی و دانلود می باشد.
مصطفوی با بیان این‌که «آتش‌بار»، داستان شکل‌گیری توپخانه سپاه با فرماندهی شهید شفیع زاده است، خاطرنشان کرد: بازیکن این بازی در نقش یک دیده‌بان از مراحل اول شکل‌گیری توپخانه سپاه تا تجهیز کامل آن را مشاهده می‌کند.
وی با تاکید بر این‌که قرارگاه فضای مجازی سپاه عاشورا و دانشگاه هنر اسلامی حامیان این بازی بوده‌اند، افزود: این بازی در دو تجربه واقعیت مجازی و واقعیت افزوده منشعب از این بازی طی پنج ماه تولید شده و رده سنی این بازی طبق تعیین بنیاد ملی بازیهای رایانه ای ، بالای ۱۲ سال است.
یادآور می شود این بازی رتبه اول بخش تولید محتوای دومین جشنواره ملی صنعت هنرهای دیجیتال تبریز را به خود اختصاص داد.