تاریخ : چهارشنبه 26 دي 1397

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری (کارشناسی) ورودی بهمن ماه سال 97

.

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری (کارشناسی) ورودی بهمن ماه سال 97

با سلام، ضمن عرض تبریک قبولی شما پذیرفته شده گرامی، بدین وسیله برنامه زمانی تحویل مدارک پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری دوره کارشناسی ورودی بهمن ماه رشته های مختلف این دانشگاه در سال 1397بشرح ذیل اعلام می گردد:
جدول زمان بندی:
شروع کلاسهای ترم جدید ،ورودی بهمن ماه97 بعد از تحویل مدارک (مراجعه حضوری)خواهد بود.

رشته ها زمان تحویل مدارک
(مراجعه حضوری)
خواهران معماری -  شهرسازی روز شنبه 97/11/13
فرش - مرمت – طراحی صنعتی روز یکشنبه 97/11/14
ارتباط تصویری –  چندرسانه ای روز دوشنبه 97/11/15
تحویل مدارک از ساعت9 الی 16 می باشد.( از ساعت 12:30 الی 14 جهت اقامه نماز و صرف ناهار تعطیل خواهد بود)
 مکان تحویل مدارک:تبریز-خیابان آزادای – میدان حکیم نظامی- دانشگاه هنر اسلامی تبریز-ساختمان پردیس- طبقه همکف –جنب اداره امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی- کلاس عمومی شماره 120

نکات مهم قابل توجه:
*تحویل مدارک بدون "ثبت نام الکترونیکی" مقدور نخواهد بود
* افرادیکه تا کنون موفق به ثبت نام الکترونیکی نشده اند لازم است به موارد 1 و 2 توجه نمایند
1- فرمهای ثبت نام را از پایین این صفحه دریافت نموده و بعد از پرکردن و امضا نمودن اسکن کرده و در جاهای تعیین شده در سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید.
2- مدارک شناسنامه ای(تمام صفحات شناسنامه -تصویر شخص-کارت ملی به صورت پشت رو) و تحصیلی (مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریزنمرات سه ساله متوسطه و پیش دانشگاهی و رسید پستی تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی)را اسکن نموده و در جاهای تعیین شده در سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید.
3- هنگام مراجعه حضوری تمام  مدارک شناسنامه ای و مدارک تحصیلی اشاره شده در بند 2 و  یک سری کپی از تمامی آنها و 6 قطعه عکس3*4 و اصل رسید پستی تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی و فرمهای مندرج در پایین صفحه را پرکرده و به همراه داشته باشید.
تذکرات :
* بدون همراه داشتن مدرک پیش دانشگاهی با قبولی حداکثر 31شهریور ماه سال جاری به هیچ عنوان ثبت نام صورت نخواهد گرفت.
 *بارگذاری مدارک و فرمها صرفا می بایست به صورت اسکن با کیفیت بالا بوده و از ارسال عکس آنها خودداری شود.
* اصل و کپی تمام مدارک تحویلی به هیچ عنوان به دانشجو عودت داده نخواهد شد لذا کپی و یا اسکن تمام  مدارک را در نزد خود نگهداری فرمائید.
تلفن تماس: 35419975 -041                  برای ثبت نام الکترونیکی اینجا کلیک نمایید.

دریافت فرمهای مورد نیاز:
1- فرم مشخصات
2- فرم چکیده آئین نامه
3- فرم تعهد شماره 1آموزش رایگان (دوره روزانه)
4- فرم تعهد شماره 4 برای فارغ التحصیلان پیش دانشگاهی یا دیپلم از شهرهای بزرگ
5- فرم تعهد شماره 5 برای فارغ التحصیلان پیش دانشگاهی یا دیپلم از شهرهای کوچک