تاریخ : دوشنبه 8 بهمن 1397

برگزاری رویداد جهانی 48 ساعته «بازی سازی» در دانشگاه هنر اسلامی تبریز

دانشگاه هنراسلامی تبریز از 5 الی 7 بهمن میزبان پنجمین رویداد گلوبال گیم جم 2019 بود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز به نقل از دبیر این برنامه در این رویداد که با همکاری استودیو سامر و مرکز تولید و نشر انقلاب اسلامی در منطقه شمالغرب کشور برگزار گردید 60 شرکت کننده در قالب 16 تیم طی 48 ساعت ، به صورت پیوسته به طراحی و تولید بازی‌های دیجیتال با مضمون «خانه برای شما چه مفهومی دارد؟» پرداختند.

روح الله جوانعلی بدر افزود : در پایان این رویداد 14 بازی به صورت مستقل تولید و در وبگاه
globalgamejam.org   بارگزاری شد. از سرتاسر دنیا در آن شرکت می‌کنند و به صورت سالانه برگزار می‌شود و یکی از اهداف آن در کنار هم قرار دادن عناصری مثل خلاقیت، همکاری و تجربه در وقت محدود در زمینه «گیم‌سازی» است
اضافه می نماید «گلوبال گیم جم» یا به فارسی «محفل بازی‌سازی جهانی»، یک رویداد « بازی‌سازی » است که از سرتاسر دنیا در آن شرکت می‌کنند و به صورت سالانه برگزار می‌شود و یکی از اهداف آن در کنار هم قرار دادن عناصری مثل خلاقیت، همکاری و تجربه در وقت محدود در زمینه «گیم‌سازی» است.