تاریخ : پنجشنبه 9 اسفند 1397

درخشش دانشجویان دانشکده چندرسانه ای در چهارمین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای – دانشگاه کاشان

دانشجویان دانشکده چندرسانه ای با ارایه مقالات متعدد در چهارمین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای، در دو حوزه فنی و هنر و اختصاص بخش عمده مقالات پذیرفته شده به خود، با کسب عنوان مقاله برتر خوش درخشیدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز مقاله آقایان عباس موسیوند و مهدی پور جعفر به انتخاب داوران، عنوان مقاله شایسته تقدیر در حوزه هنر را کسب کرد.

مقطع کارشناسی ارشد:
حسین زارعی-  صبا عباسی نیا - محمد درگاهی- علی اصل فتحی- یاسمن صفاری- شیوا نصر اصفهانی- راحله حیاتی- میثم رحمانی- رضوانه جمالی- سینا زندی- سحر احمدپور-زهره کریمی- عباس موسیوند- مهدی پورجعفر

مقطع کارشناسی:
احسان راد - فرشته علیزاده- سمیرا پودراتچی

روابط عمومی دانشگاه درخشش دانشجویان و کسب افتخار را به دانشجویان و اساتید گرامی  تبریک عرض مینماییم.