تاریخ : شنبه 29 تير 1398

تجلیل از مقام شامخ مادر شهید والامقام شهید جواد یاری

گزارش تصویری حضور ریاست دانشگاه هنر اسلامی تبریز(پیشکسوت دوچرخه سواری استان آذربایجانشرقی)، در همایش و مسابقه بزرگ دوچرخه‌سواری بزرگداشت یاد شهید یاری

شرکت‌کنندگان در این همایش مسیر تعیین‌شده از مقابل دانشگاه تبریز تا میدان ائل گلی را رکاب زدند.

در پایان مسیر نیز علاوه بر تجلیل از نفرات برتر در بخش‌های بانوان، کورسی، کوهستانی و جوانان با جوایز نقدی، هدایایی نیز به‌قیدقرعه به شرکت‌کنندگان در این همایش اهدا شد.

حدود یک هزار نفر از شهروندان تبریزی از همایش دوچرخه‌سواری بزرگداشت یاد شهید یاری استقبال کردند.

همچنین در مراسم اختتامیه این همایش لوح یادبود و هدیه‌ای از سوی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی به خانواده شهید جواد یاری اهدا شد. این شهید دوچرخه‌سوار سابقه حضور در تور بین‌المللی آذربایجان را نیز در کارنامه دارد.

نتایج مسابقه :

🔸کورسی