تاریخ : چهارشنبه 30 مرداد 1398

تبریک انتصاب رییس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه

با صدور حکمی از سوی ریاست دانشگاه، دکتر محمد تقی پیربابایی به عنوان رییس دانشکده معماری و شهرسازی منصوب شدند.
استاد گرامی جناب آقاي دكتر محمد تقی پیربابایی

قائم مقام محترم دانشگاه

انتصاب شایسته ی حضرتعالی را به عنوان رییس دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی که بیانگر تعهد، تخصص ، لیاقت و شایستگی‌ های بر جسته شما در صحنه‌های خدمت به نظام و میهن اسلامی است، را به شما و خانواده عظیم دانشگاه صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نماییم.
مطمئناٌ مدیریت اثر بخش و توانمند توأم با تجارب برجسته و گرانقدر جنابعالی، موجبات ارتقاء این دانشکده را فراهم خواهد نمود.
از در گاه ایزد منان مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی وتحقق اهداف بزرگ دانشگاه هنر اسلامی تبریز مسالت داریم.
اندیشه و تلاش خدمتگزاران صدیق هیچ گاه از یاد نخواهد رفت. بدینوسیله از تلاش و زحمات مستمر جناب آقای دکتر میرغلامی سرپرست قبلی دانشکده معماری و شهرسازی تقدیر و تشکر می‌گردد. از خداوند متعال برای ایشان سلامتی، بهروزی و توفیق استمرار خدمتگزاری را مسئلت داریم.

روابط عمومی دانشگاه