تاریخ : سه شنبه 16 مهر 1398

مشارکت فعال دانشگاه هنر اسلامی تبریز در جشنواره بین المللی صنایع دستی باکو

.
این جشنواره با همکاری ارسیکا از ۵ تا ۱۲ مهرماه در ایچری شهیر در شهر باکو پایتخت کشور آذربایجان، با حضور هنرمندان ۲۱ کشور برگزار گردید. دو تن از فارغ التحصیلان و دانشجویان کارآفرین دانشکده هنرهای صناعی اسلامی این دانشگاه، آقای میلاد رفیعی در رشته تذهیب و خانم لیلا تقی پور در رشته سفال در بخش رقابتی جشنواره شرکت کرده بودند که در پایان هر دو نفر مقام دوم جشنواره را بخود اختصاص دادند. دانشگاه هنر اسلامی تبریز ضمن تبریک به این عزیزان، برای ایشان آرزوی توفیقات روزافزون در مراحل بعدی زندگی و فعالیت هنریشان می نماید.
 دکتر مهدی محمدزاده،  نیز بعنوان عضو هیات داوران این جشنواره بین المللی، از طرف ارسیکا به باکو دعوت شده بودند. ارسیکا هر سال جشنواره های متعددی در حوزه صنایع دستی در کشورهای مختلف برگزار میکند که معرفترین آنها جشنواره خلاقیت و نوآوری تبریز در صنایع دستی است که تا بحال ۴ دوره در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شده است.
کشور آذربایجان برای اولین بار جشنواره صنایع دستی ارسیکا را میزبانی میکند.