تاریخ : دوشنبه 20 آبان 1398

هفتمین نمایشگاه فناوری و نوآوری ربع رشیدی (رینوتکس 2019) برگزار گردید.

هفتمین نمایشگاه فناوری و نوآوری ربع رشیدی (رینوتکس 2019) عصر روز دوشنبه 13 آبان ماه 1398 با حضور مقامات کشوری و استانی در محل نمایشگاه بین المللی تبریز گشایش یافت.
این نمایشگاه امسال برای هفتمین سال متوالی و با هدف تلاش برای تجاری سازی ایده های خلاقانه و فناورانه و نیز توسعه شرکت های دانش بنیان به همت استانداری آذربایجان شرقی، دانشگاه ها و مشارکت مراکز علمی استان برگزار گردید.
ناظران اقتصادی از برگزاری این نمایشگاه به عنوان گامی برای مقابله با تحریم های امریکا نام می برند که ایده های ارائه شده در آن می تواند به طور فزاینده زمینه  تولید کالاهای تحریم شده را در داخل فراهم کند.
مسئول زون صنایع فرهنگی و هنری نرم با اشاره به اینکه مسئولیت اجرایی این زون در هفتمین نمایشگاه بر عهده مدیریت هنرآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه هنر اسلامی تبریز بوده، افزود: در این دوره 48 شرکت کننده  با ارائه 54 طرح از استان های کشور در این زون شرکت کردند که  برخی از طرح های دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز نیز به مرحله دوم داوری راه یافتند.
ریاست محترم دانشگاه، آقای دکتر کی نژاد به همراه دکتر محمد زاده؛ معاون محترم آموزشی و کارآفرینی از غرفه های فناور دانشگاه هنر اسلامی تبریز و سایر غرفه های شرکت کننده در زون نرم، صنایع فرهنگی و هنری بازدید نمودند.