تاریخ : پنجشنبه 23 آبان 1398

بازدید رئیس کل دادگستری استان آذر بایجان شرقی از دانشگاه هنر اسلامی تبریز

چهارشنبه 22 آبانماه 98 /
رئیس کل دادگستری استان آذر بایجان شرقی از دانشگاه هنر اسلامی تبریز بازدید نمودند. درابتدا ابنیه های تاریخی محله مقصودیه تبریز که مجموعه فاخر و تاریخی دانشکده معماری و شهرسازی را تشکیل داده اند مورد بازدید ایشان قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز این ابنیه ها با نظارت اساتید دانشگاه مورد مرمت و احیا قرار گرفته و اکنون بعد ازبازسازی، محل برگزاری کلاس های اموزشی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه است. سپس جناب آقای موسی خلیل الهی با مراجعه به پردیس مرکزی دانشگاه در محل میدان حکیم نظامی (کارخانه سابق چرم خسروی تبریز) از آثارخانه دانشگاه ، نمایشگاه هنر آفرینان تبریز ، کارگاههای کار آفرینی و نفیس ترین فرش قرآنی جهان اسلام نیز بازدید نمودند و ضمن ابراز صمیمانه مراتب تقدیر و تشکر خود از تلاش های جهادی ریاست دانشگاه و مجموعه همکارانشان، توسعه چنین فضاهایی توام با مرمت و احیا آن در مرکز کلان شهر تبریز را اقدامی ارزشمند در راستای رسالت دانشگاه هنر اسلامی و باقی الصالحات توصیف نمودند.