تاریخ : چهارشنبه 27 آذر 1398

«سید متین هاشمی» دانشجوی چندرسانه ای دانشگاه موفق به کسب لوح تقدیر شد.

در مراسم اختتامیه «سوگواره عکس ماه» که به همت مؤسسه فرهنگی‌هنرى «بوى سيب» و با همكارى انجمن عكس بسيج هنرمندان استان قم در ساختمان شهيد آوينى اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامى برگزار شد، برگزیدگان این جشنواره عکاسی معرفی و تجلیل شدند.

در این مراسم، سید مهدی حسینی، حمیدرضا غلامی و جمشید فرجوند فردا به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی شدند.

همچنین از علی ابک، علی اصغر یوسفی، سید متین هاشمی، سعید قاسمی، مجید خالقی مقدم، سیده فاطمه هاشمی و احمد زعفری تقدیر ویژه بعمل آمد.

خاطرنشان می‌شود هيئت داوران «سوگواره عكس ماه» متشکل از مهدی توکلیان، وحید زرنوشه، سید محمدعلی سیدابراهیمی و امير حسامى نژاد، تعداد ١٣٢٢ اثر رسيده از ٣٠٥ هنرمند ٢١ استان ايران را مورد داورى و ارزشيابى قرار دادند.

آثار ارسالى در بخش دلنوشته هاى موضوعى نيز با داوری امیر اسدالله بنکدار و محمد حسین شیخ شعاعی مورد ارزیابی و داوری قرار گرفتند و در نهایت تعداد ۵۶ عکس از ۴۶هنرمند به نمایشگاه «سوگواره عکس ماه» راه یافتند.