تاریخ : چهارشنبه 18 دي 1398

پیام تسلیت رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پی سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی

دکتر کی نژاد در پی حادثه سقوط بوئینگ ٧٣٧ هواپیمایی اوکراین، با صدور پیامی جان باختن تعدادی از هموطنان و دانش‌آمو ختگان دانشگاه های صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز ، محمد علی کی نژاد  رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز در پی حادثه سقوط بوئینگ ٧٣٧ هواپیمایی اوکراین که ۱۶۷ مسافر و ۹ خدمه پروازی داشت و تمام سرنشینان آن جان باختند، با صدور پیامی جان باختن تعدادی از همو طنان و دانش آموختگان  دانشگاههای صنعتی شریف و صنعتی امیر کبیر در حادثه سقوط هواپیمای تهران- کی‌یف را تسلیت گفت.

متن پیام به این شرح است:

«کُلُّ نَفْسٍ ذائِقَهُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَیْنا تُرْجَعُون»

«خبر درگذشت جمعی از دانش آموختگان دانشگاههای صنعتی شریف و صنعتی امیر کبیر در حادثه تلخ و ناگوار سقوط هواپیمای مسافربری تهران- کی‌یف، موجب، تأثر و تأسف فراوان شد. از صمیم قلب با خانواده های گرامی  دانش آموختگان و درگذشتگان همدردی می نمایم و ضمن عرض تسلیت به پیشگاه مقام معظم رهبری، بازماندگان معزز و ملت شریف ایران ، پروردگار متعال برای جان باختگان این حادثه علو درجات و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت دارم».