تاریخ : پنجشنبه 15 اسفند 1398

هفته درختکاری

15 اسفند 98

به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری مراسم غرس نهال، با حضور ریاست دانشگاه دکتر محمد علی کی نژاد  و مسئولین ، پنج شنبه  15 اسفند1398 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در آیین روز درختکاری که با حضور مسئولین دانشگاه با کاشت نهال در محوطه پردیس مرکزی دانشگاه و دانشکده معماری و شهرسازی برگزار شد. دکتر کی نژاد  در حاشیه این مراسم در گفتگو با روابط عمومی اظهار داشت: مدیریت سبز از معیار های دانشگاههای برتر و پیشرو می باشد که در همین راستا  40 درصد از کل مساحت مجموعه دانشگاه هنر اسلامی تبریز (ساختمانهای ثبت شده میراث فرهنگی و ساختمان های نوساز ) به فضای سبز اختصاص یافته است ،  نصب پنل های خورشیدی برای انرژی پاک و محیط زیست احداث گلخانه و کارافرینی برای دانشجویان و تولید انبوه گل نقش بسزائی در دانشگاه ایفا نموده است برای تمامی  ساختمان های میراث فرهنگی مجموعه دانشگاه طراحی و نصب پنل خورشیدی انجام و امید است با تخصیص اعتبار و همینطور مدیریت بخش خصوصی  انرژی پاک را برای دانشگاه به ارمغان بیاوریم . احداث فضاهای سبز در محیط های بسته ساختمان ها که شرایط مساعد گلخانه ای را دارند یکی دیگر از دست اورد های دانشگاه می باشد.