تاریخ : پنجشنبه 22 اسفند 1398

تشکیل جلسه هیات رییسه دانشگاه به صورت مجازی

.
رییس دانشگاه هنر اسلامی تبریز ضمن تاکید به رعایت توصیه های بهداشتی در خصوص اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای مقابله با بیماری covid19  ، خواستار پویا نگه داشتن دانشگاه با استفاده از شیوه مدیریت مجازی و نیمه حضوری شدند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه در همین راستا جلسه دیروز هیات رئیسه دانشگاه  بصورت وب کنفرانس (Web-conference)  برگزار شد که در این جلسه ضمن بررسی موارد پیگشیرانه دانشگاه برای مقابله با این بیماری، مقرر شد کلاسهای آموزشی و روند آموزشی دانشجویان بصورت بر خط و مجازی توسط اساتید برگزار می شده  همچنین ادامه پیدا کند . در مورد ارائه  کلاسهای کارگاهی و آزمایشگاهی بررسی شود و در خصوص حضور فیزیکی کارمندان دانشگاه  بدلیل ساختار کم نیروی انسانی و واسپاری امورغیر حاکمیتی به بخش خصوصی تصمیم گرفته شد بصورت نیمه حضوری و دورکاری امورجاری دانشگاه مدیریت شود.