تاریخ : سه شنبه 5 فروردين 1399

حامد بقال بهتاش "دانشجوی دانشکده هنرهای تجسمی جزو منتخبین هفدهمین جشنواره تصویر سال"

در هفدهمین دوره‌ی نمایشگاه تصویر سال و در ادامه رویکرد ویژه به‌ جوانان، جایزه جوانان زیر ۲۵ سال که از ده سال گذشته به‌ یاد و نام «محسن رسول‌اف» هنرمند جوانی که در چهار رشته عکاسی، گرافیک، کاریکاتور و فیلم فعالیت داشت و در شهریورماه سال ۱۳۸۷ در سانحه سقوط هواپیما درگذشته‌ و به منظور شناسایی و تشویق استعدادهای جوان کشور برگزار می شود.
"حامد بقال بهتاش" دانشجوی  دانشکده هنرهای تجسمی، با ارائه پوستر "نشست کندکاوی در تاریخ هنرنوگرای ایران" که به همت دانشکده برگزار شده بود توانست جزو 11 جوان زیر 25 سال در بخش طراحی گرافیک (پوستر) منتخب شود. کسب این افتخار بزرگ را به  این دانشجوی عزیز تبریک گفته و آرزوی پیشرفت و موفقیت‌های بیشتر را برایشان خواستاریم.