تاریخ : دوشنبه 11 فروردين 1399

اطلاعیه مهم

با توجه به اینکه تعطیلات نوروزی رو به اتمام می باشد، در راستای تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا و جهت اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و صیانت از سلامتی دانشگاهیان عزیز به اطلاع می رساند:

🟡 فعالیتهای آموزشی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز تا عادی شدن شرایط و ابلاغ ستاد ملی کرونا به صورت مجازی و پایان نامه ها نیمه حضوری برگزار خواهد شد
❇  کلاس های نظری درسی و سایر فعالیت های آموزشی به صورت مجازی و بر اساس اطلاعیه‌های معاونت آموزشی و کارآفرینی برگزار خواهد شد.
❇ کلاسهایی که از روزهای آغازین تعطیلات اضطراری تا به امروز، به صورت مجازی تشکیل یافته بودند، ادامه داشته و سایر کلاسها نیز بر اساس برنامه ریزی انجام گرفته توسط دانشکده ها، به صورت مجازی از روز شنبه ۱۶ فروردین آغاز خواهند شد.
❇ در ارتباط با آموزش بخش عملی واحدهای درسی و دروس کارگاهی تصمیمات لازم بعدا اتخاذ و به اطلاع اساتید و دانشجویان محترم خواهد رسید.
❇ فعالیت  سایر بخشها مطابق ابلاغیه های قبلی خواهد بود‌.
❇ سلامتی و شادی همه عزیزان آرزوی قلبی ماست❇