دکتر سجاد پاکزاد در گفتوگو با ایسنا با اشاره به انجام اقدامات پیشگیرانه برای مبارزه با ویروس کرونا در دانشگاه هنر اسلامی تبریز، اظهار کرد: بخشی از اقدامات مانند تولید ماسک، برگزاری کلاسهای مجازی و تخلیه و ضد عفونی خوابگاه دانشجویی از هفته اول اسفند ماه آغاز شد.
وی، افزود: تعدادی از کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه در دو کارگاه با مسئولیت جداگانه بانوان و آقایان مشغول به تولید ماسک بوده و دور دوم تولید ماسک و دستکش نایلونی نیز از پنجم فروردین ماه آغاز شده است.
وی، اضافه کرد: بخشی از مواد اولیه توسط بسیج و سپاه و مقداری نیز توسط خودمان تامین شده و ماسکها پس از تولید، دوباره به بسیج تحویل داده شده و پس از ضدعفونی بسته بندی و در مناطق کم برخوردار تبریز، توزیع میشوند.
وی از تولید لباسهای بیمارستانی در کارگاهی در این دانشگاه خبر داد و گفت: کارگاه تولید لباسهای بیمارستانی(گان) با ظرفیت روزانه 10 دست لباس آغاز به کار کرده و لباسهای تولید شده در این کارگاه در بیمارستان اسکو و سایر بیمارستانهای مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی تبریز، توزیع میشود.
رییس ستاد بسیج و جهاد مقابله با کرونا در دانشگاه هنر اسلامی تبریز از توزیع مواد ضدعفونی کننده دست و سطوح در محلات و منازل اطراف دو سایت دانشگاه هنر اسلامی تبریز شامل آخر شریعتی و مقصودیه تبریز خبر داد و گفت: ضد عفونی کنندههای یک لیتری در بین همکارانمان نیز توزیع شده است.
وی، ضد عفونی کردن محلات اطراف دانشگاه را از دیگر اقدامات دانشگاه هنر اسلامی تبریز به منظور مبارزه با کرونا عنوان کرد.
رییس ستاد بسیج و جهاد مقابله با کرونا در دانشگاه هنر اسلامی تبریز در خاتمه با اشاره به دور کاری کارکنان دانشگاه هنر اسلامی تبریز به منظور پیشگیری از کرونا از راه اندازی سامانه آموزش مجازی با ظرفیت 500 نفر همزمان برای دانشجویان و برگزاری کلاسهای آموزشی مجازی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز به نقل از خبرگزاری ایسنا رییس اداره بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز از تبدیل دانشکده فرش هریس به نقاهتگاه درمان تکمیلی بیماران کرونایی، خبر داد.
شهلا کریمی در گفتوگو با ایسنا در تشریح این خبر، گفت: دانشکده فرش هریس واقع در این شهرستان در سالهای گذشته به دلیل کاهش تعداد دانشجویان به حالت غیرفعال درآمده بود.
وی، اضافه کرد: دانشگاه هنر اسلامی تبریز در راستای عمل به رسالت خود برای کمک به ریشه کن کردن ویروس کرونا، این دانشکده را در اختیار فرمانداری شهرستان هریس قرار داده شده است.
وی از تبدیل این دانشکده غیرفعال به نقاهتگاه 60 تخت خوابی برای تکمیل دوره درمان بیماران مبتلا به کرونا، خبر داد و گفت: این دانشکده توسط فرمانداری هریس در اختیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز قرار داده شده است.
رییس اداره بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز در خاتمه بیان کرد: دانشگاه هنر اسلامی تبریز در حوزه طراحی پوستر و موشن گرافیک و توزیع آنها نیز فعال بوده و پوسترها طراحی و توزیع شده و موشن گرافیها در اختیار وزارت علوم قرار گرفتهاند تا به پیشگیری از کرونا کمک کنند.
به دلیل ضرورت مدیریت پیامدهای شیوع ویروس کرونا ؛اداره بهداشت؛درمان و مشاوره دانشگاه هنر اسلامی تبریز اقدام به برگزاری کمپین دانشجویی در خانه بمانیم نمود .
شرکت پرشور دانشجوها در این کمپین؛و ارائه مطالب و پیام آموزشی در قالب بروشور؛پوستر؛کلیپ های موشن گرافیک ؛پمفلت و...تهیه گردید و مرکز مشاوره و سلامت این دانشگاه با استفاده از ظرفیت دانشجویان همیار سلامت نسبت به آگاهسازی و حساس سازی دانشجویان و نیز جامعه دانشگاهی و خانواده های انان؛ جهت مدیریت بحران کرونا استفاده کردند .