تاریخ : دوشنبه 6 مرداد 1399

مرکز مشاوره دانشجوئی نمونه کشور در سال 1398

چهارمین سال پیاپی
🔴مراکز مشاوره برتر و فعال دانشگاه‌ها معرفی شدند

🔹بر اساس اعلام دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان، مرکز مشاوره دانشگاه تهران به عنوان "مرکز ممتاز "سال ۹۸ معرفی شد.

🔹"مراکز مشاوره نمونه " به مراکز مشاوره دانشگاه‌های شهید بهشتی، علامه طباطبایی، صنعتی امیرکبیر، صنعتی شاهرود، صنعتی نوشیروانی بابل، دامغان، بناب و هنر اسلامی تبریز( چهارمین سال پیاپی )  اختصاص یافت.

🔹 مراکز مشاوره دانشگاه‌های تبریز، علم و صنعت، کردستان، الزهرا(س)،شهرکرد، هرمزگان، هنراصفهان و خاتم الانبیاء بهبهان عنوان "مرکز مشاوره فعال" را به خود اختصاص دادند.

🔹در بخش مراکز مشاوره فعال مناطق دهگانه دانشگاه‌ها، مراکز مشاوره دانشگاه‌های خوارزمی، گیلان، صنعتی ارومیه، بوعلی سینا، رازی کرمانشاه، یزد، جهرم، ولی عصر رفسنجان (عج)، بیرجند و شهید چمران اهواز به ترتیب به عنوان "مراکز مشاوره فعال" مناطق ۱ تا ۱۰  معرفی شدند.
(مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه هنر اسلامی تبریز) برای چهارمین سال متوالی به عنوان مرکز مشاوره و سلامت نمونه کشور در سالتحصیلی 1399-1398 انتخاب و معرفی گردید و با اعطای لوح تقدیر و تندیس یادبود از برنامه ریزی و اجرای برنامه های اثر بخش و فعالیت های مفید مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه قدر دانی بعمل آمد .

روابط عمومی دانشگاه موفقیت روز افزون همکاران اداره بهداشت ، درمان و مشاوره  دانشگاه را تبریک و تهنیت عرض می نماید