تاریخ : شنبه 22 آذر 1399

کسب مقام اول جشنواره بین المللی بازی های جدی

کسب مقام اول جشنواره بین المللی بازی های جدی GALA2020 در لاوال فرانسه
بازی رایانه ای کیپ استپ (KeepStep) که نامزد جشنواره بین المللی GALA2020 در لاوال فرانسه شده بود، برنده جایزه نهایی این جشنواره شد. مراسم اعلام برندگان در سیستم واقعیت مجازی برگزار شد. این بازی در رقابت با بازی تیزران که این بازی نیز محصول تولید شده توسط دانشگاه هنر اسلامی تبریز بود به این مقام دست پیدا کرد. این دو بازی سال گذشته رتبه های اول و دوم جشنواره بازی های جدی در کشور را دریافت کرده بودند. رتبه سوم نیز به یک بازی از دانشگاه آمستردام هلند رسید.
بازی کیپ استپ یک بازی توانبخشی بخشی برای بیماران ام اس است که مجموعه ای از بازی های دو بعدی می باشد. در این بازی، فضای بازی بر روی زمین با استفاده از پروجکشن مپینگ نمایش داده می شود و بیمار برای انجام بازی، حرکتهایی انجام می دهد که به نوعی تمرین توانبخشی محسوب می شوند. این اثر مستخرج از پایان نامه کارشناسی ارشد زهرا امیری، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد هنرهای رایانه ای، گرایش تولید بازی های رایانه است که راهنمایی این اثر را دکتر یونس سخاوت و دکتر سکینه گلجاریان بر عهده داشته اند.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت بین المللی را خدمت همه اساتید و دانشجویان دانشکده چند رسانه ای تبریک عرض می نماید.