تاریخ : چهارشنبه 26 آذر 1399

آیین بیست و یکمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان آذر بایجان شرقی

انتخاب دو پژوهشگر دانشگاه در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان آذر بایجان شرقی : جناب آقای دکتر یونس سخاوت پژوهشگر برتر استان در رشته گروه عمده علمی هنر و جناب آقای استاد رحیم چرخی منتخب بخش آثار بدیع و ارزنده هنری جشنواره
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دو تن از اساتید دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان پژوهشگر برتر و منتخب آثار بدیع و ارزنده هنری آذربایجان شرقی انتخاب شدند.

در حاشیه بیست و یکمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان، دکتر یونس سخاوت به عنوان پژوهشگر برتر و استاد رحیم چرخی به عنوان منتخب بخش آثار بدیع و ارزنده هنری استان انتخاب شدند.

این مراسم مجازی از ساعت 9 صبح با حضور حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه محبوب تبریز و محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی برگزار شد و در خاتمه از پژوهشگران برتر استان در حوزه‌های مختلف تجلیل شد.

بر اساس این گزارش، دکتر یونس سخاوت، پژوهشگر برتر استان، دارای مدرک دکتری علوم کامپیوتر و پسا دکتری از دانشگاه آلبرتا کانادا بوده و سرپرستی دانشکده چند رسانه ای و مدیر آزمایشگاه واقعیت افزوده شناختی را عهده دار هستند. زمینه های تحقیقاتی ایشان بازی های رایانه ای، بازیهای جدی، بازیهای توانبخشی، واقعیت افزوده و طراحی محتوای چندرسانه ای است.
استاد رحیم چرخی عضو هیئت علمی دانشکده هنر های تجسمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز دارای مدرک درجه یک هنری (معادل دکتری) نیز منتخب بخش آثار بدیع و ارزنده هنری این جشنواره استان شدند.
از محور های تحقیقاتی ایشان میتوان مستندنگاری و طبقه بندی موضوعی نقاشی های دیواری قاجاری تبریز ، ساختار شناسی در حوزه فرش (فرم و رنگ ) ، ساختار شناسی در حوزه نگار گری ، تذهیب و گل و مرغ را نام برد.

در جشنواره امسال به دلیل محدودیت‌های کرونایی، از ۵ نفر منتخب حوزه پژوهش و فناوری به صورت حضوری تجلیل شد و بقیه برگزیدگان نیز به صورت ویدئوکنفرانس در آئین اختتامیه جشنواره حضور یافتند.