تاریخ : چهارشنبه 26 خرداد 1400

آئین تقدیر و تجلیل از برگزیدگان مسابقه قرآنی ماه مبارک رمضان

26خرداد1400

مراسم تقدیر و تجلیل از برگزیدگان مسابقه قرآنی ماه مبارک رمضان با حضور حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای خدیوی سرپرست نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و جناب آقای دکتر سید علی فارغ معاون محترم پژوهشی،فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و سایر مدیران و اساتید و همکاران در نماز خانه پردیس دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم که بدلیل رعایت شیوه نامه های بهداشتی بطور مختصر در بین الصلاتین برگزار گردید از برگزیدگان رشته های مختلف مسابقه با اهدای جوایزی تجلیل بعمل آمد که بشرح زیر می باشد:

جناب آقای نصرت مهری در رشته قرائت
 حجت الاسلام جناب آقای داود صابری باروقی در رشته ترتیل خوانی و اذان
جناب آقای حسن جعفری در رشته مناجات خوانی حائز رتبه اول شدند.

جناب آقای مهندس میثم خداشناس و آقای جواد شاهی و آقای مهدی یاوری در بخش مفاهیم مسابقه حائز رتبه برگزیده شدند.

خانم فاطمه نوری و سلوا موذنی در بخش قرائت بانوان و خانم زهره موسی پور و معصومه رهبری در بخش مفاهیم مسابقه حائز رتبه برگزیده شدند.