تاریخ : چهارشنبه 7 مهر 1400

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه صنعتی سهند

دکتر محمدعلی کی‌نژادعضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز نیز در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهدای دفاع مقدس، اظهار کرد: این هفته مزین به نام و یاد شهیدان بوده و این دانشگاه نیز یادگار ارجمند شهدای دفاع مقدس است.

وی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید -۱۴۰۱ ۱۴۰۰، افزود: ویژگی مهم این سال تحصیلی مصادف بودن با اربعین حسینی است که امیدوارم با تاسی از سیره ی حضرت ابا عبدالله حسین سال تحصیلی در فضای معنوی آغاز شود.

وی با بیان این که در واقع دو شهید گرانقدر حاج محمدتقی رضوی و شهید محسن صفوی در سال ۱۳۶۸ بنیان گذار دانشگاه صنعتی سهند بودند، گفت: با برخی از مسئولان زمان مطرح کردم که می توان دو دانشگاه برای کشور طراحی کرد که اولین بحث ما این بود که یکی از این دو دانشگاه در خوزستان و مشهد مستقر شوند ولی بعدها تصمیم گرفته شد که تبریز و اراک برای ساخت دانشگاه انتخاب شوند.

رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز با بیان این که کارگروهی یکی از ویژگی‌هایی بود که در دوران جنگ یاد گرفته بودیم، گفت: اغلب دانشجویان ارشد و کارشناسی آن دوره به قرارگاه خاتم جهت کمک به بحث‌های مهندسی می‌آمدند و طراحی‌هایی انجام می‌دادند که برخی از اساتید از توانایی آن‌ها متعجب می‌شدند.

وی ادامه داد: ساختن دانشگاه از لحاظ ساخت و ساز در زمان جنگ معضل بود اما بنا بر خواست خدا زمینی را برای ساخت دانشگاه در نظر گرفته و کار را شروع کردیم، متاسفانه صنایع در این مورد با ما همکاری نکرد.

وی ادامه داد: بحث تاسیس دانشگاه صنعتی در تبریز کار خدایی بود، اکنون بعد از گذشت بیش از ۳۰ سال دانشگاه صنعتی سهند به اهداف پیش بینی و دستاوردهای ملی و بین المللی دست یافته است.

رپیس هیات عالی جذب  با بیان این‌که دانشگاه صنعتی سهند در بسیاری از زمینه‌ها کمک زیادی به کشور کرده است، گفت: این دانشگاه تلاش های بسیار خوبی در راستای تربیت مهندسان کیفی کرده است.