تاریخ : چهارشنبه 12 آبان 1400

بیانیه دانشگاه را بمناسبت یوم الله ۱۳ آبان

امروز برگ زرین یوم الله 13 آبان سند پرافتخار ماندگار از استكبارستیزی نسلی بالنده است كه ایثار و فداكاری، استفامت و پایداری در راه ارزش های دینی و ملی را از پیر روشن ضمیر انقلاب فرا گرفت و شرنگ ناكامی را در كام مستكبران چشاند، نسلی که آتش بر خرمن لانه شوم دشمن رستگاری بشر انداخت.
 بسم الله الرحمن الرحیم
 اَلَّذِینَ ءَامَنُواْ یُقَاتِلُونَ فیِ سَبِیلِ اللَّهِ وَ الَّذِینَ کَفَرُواْ یُقَاتِلُونَ فیِ سَبِیلِ الطَّاغُوتِ فَقَاتِلُواْ أَوْلِیَاء الشَّیْطَانِ إِنَّ کَیْدَ الشَّیْطَانِ کَانَ ضَعِیفًا» «کسانی که ایمان دارند، در راه خدا پیکار می کنند و آنها که کافرند، در راه طاغوت؛ پس شما با یاران شیطان پیکار کنید؛ زیرا نقشه شیطان، ضعیف است. (نساء- 76)
سلام بر 13 آبان روز هجرت خورشید. روزی که امام عزیز هجرت کرد تا با بازگشت مجدد خویش صبح پیروزی و آزادی را به ارمغان آورد. سلام بر 13 آبان روز تسخیر لانه جاسوسی شیطان بزرگ آمریکا بدست دانشجویان با بصیرت و پیرو خط امام(ره). سلام بر 13 آبان روزی که آلاله های سرخ شهادت پرپر شدند ودانش آموزان مظلوم میهن به جرم حق طلبی در خون خود غلطیدند تا رسواگر همه طاغوتیان و ظالمان تاریخ باشند.
آری 13 آبان یکی از نقاط عطف تاریخ بشر در شکستن هژمونی طاغوت و هیمنه پوشالین استکبار است و براستی چه تعبیر کاملی است  از امام خامنه ای دامت برکاته که  فرمودند:« سیزده آبان فرو ریختن هیمنه‏ی سلطه‏ی آمریکائی و استکبار آمریکائی در ایران و در جهان بود».
ما دانشگاهیان دانشگاه هنر اسلامی تبریز ضمن پاسداشت یاد و خاطره شهیدان ملت عظیم ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف مقاومت ضدامریكایی و تكریم و تعظیم به مقام شامخ امام راحل (ره) بعنوان رهبر این حركت بزرگ و تجدید میثاق با حضرت امام خامنه ای مد ظله العالی و همچنین دعوت از اقشار و آحاد مردم ایران  برای حضورانقلابی و حماسی – با رعایت مقتضیات و پروتکل های بهداشتی-  در آئین های ویژه  '13 آبان ماه'  تأكید می کنیم:مهم‌ترین شعار و پیام عبرت آموز و تاریخ ساز واقعه‌ی سیزده آبان، 'حفظ مرزبندی با دشمن غداری' است كه چشم دیدن عزت، استقلال و ثبات ایران اسلامی در میان انبوهی از ناامنی‌ها و بحران‌های منطقه ای را ندارد و بی تردید آنچه برابر سیاست و ذات دولت سلطه گر و مستكبر امریكا و مشكلات فراروی كشور نجات بخش و پیروزی آفرین است اطاعت از فرامین داهیانه مقام معظم رهبری، 'حفظ روحیه و تفكر انقلابی' و  مقابله تمام عیار با شبكه خبیث سلطه و صهیونیست است.

دانشگاه هنر اسلامی تبریز