تاریخ : دوشنبه 13 دي 1400
کد 1906

مراسم پیاده روی و ورزش صبحگاهی گرامیداشت سالروز شهادت سردار رشید اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی

13 دیماه 1400

مراسم پیاده روی و ورزش صبحگاهی دانشگاه هنر اسلامی تبریز بمناسبت یادبود سالروز شهادت سردار شهید سلیمانی، با حضور ریاست محترم دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه و بیش از 40 درصد از همکاران صبح روز دوشنبه 13 دی ماه 1400 در یک روز برفی برگزارشد. پیاده روی و ورزش صبحگاهی جهت تجدید میثاق با آرمان های امام و انقلاب و یابود شهید سردار سپهبد سلیمانی به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و با همکاری واحد های مختلف دانشگاه در سالروز شهادت آن شهید بزرگوار، برگزار شد.

مراسم ابتدا با 15 دقیقه پیاده روی سریع در محوطه دانشگاه آغاز شد سپس بدلیل بارش برف و با رعایت پروتکل های بهداشتی جهت انجام نرمش و ورزش صبحگاهی، به سالن ورزشی دانشگاه مراجعه گردید. با تلاوت آیاتی از قرآن مجید توسط همکاران اجرای حرکات ورزشی بمدت 10 دقیقه انجام گردید. سپس مدیریت تربیت بدنی دانشگاه آقای دکتر فراموشی ضمن خوش آمد گویی به حضار، یادی از سردار شهید سلیمانی کردند و پیروی در راه این شهید را مسئلت نمودند، همچنین ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر کی نژاد در ادامه با گرامیداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی خاطره ای بسیار ارزشمند از پیاده روی صبحگاهی با مقام معظم رهبری برای همکاران تعریف نمودند و به اهمیت ورزش پرداختند. در خاتمه دعای فرج در سالن طنین انداز شد و ضمن تقویت جسم با ورزش با این دعا جسم و روح در هم تنیده و جلا پیدا کرد. همچنین به 6 نفر از همکاران به قید قرعه گرمکن ورزشی اهدا شد.