تاریخ : سه شنبه 28 دي 1400
کد 1910

تقدیر از دو دهه همکاری استاد مهدی انوشفر، بعنوان "سرآمد هنری"

اولین برنامه "سرآمدان هنری" در روز شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۰ در دانشگاه هنر اسلامی تبریز، جهت معرفی و تقدیر از زحمات استاد محمد مهدی انوشفر به پاس دو دهه همکاری آموزشی ایشان بعنوان مدرس رشته سفال و سرامیک برگزار شد. در این مراسم با حضور شاگردان استاد، از دو دهه همکاری آموزشی، برگزاری کارگاه های آموزشی مختلف و شرکت در رویدادهای متعدد هنری دانشگاه هنر اسلامی تبریز، از ایشان تجلیل به عمل آمد.
این مراسم با حضور ریاست دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دکتر کی نژاد، معاونت آموزشی و نوآوری دانشگاه، دکتر محمدزاده، معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر فارغ و همچنین اعضای هیات علمی دانشکده هنرهای صناعی، دانشکده هنرهای تجسمی، دانشجویان و دانش آموختگان رشته سرامیک برگزار گردید. در این مراسم دکتر مهدی محمدزاده (معاون آموزشی دانشگاه هنر اسلامی تبریز) و دکتر مجید ضیائی (معاون پژوهشی دانشکده هنرهای صناعی)  در مورد اهمیت و جایگاه هنری استاد در امر آموزش و ایجاد جریان نوگرایی در سرامیک امروز ایران، سخنرانی کردند و تعدادی از دانشجویان و اساتید دانشگاه درسهایی را  بیان کردند که در تعامل با ایشان آموخته بودند. در انتهای مراسم استاد انوشفر تجربیات ارزشمند خود را به اشتراک گذاشتند و یک تابلوی نقاشی ایرانی را به رسم یاد بود و به قلم ولی جوادی آذر دریافت نمودند. در متن لوح سپاسی که با امضای ریاست دانشگاه به ایشان اهدا شد چنین آمده است: