تاریخ : يکشنبه 3 بهمن 1400
کد 1911

آئین تکریم از بانوان کارمند

روز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) - 3بهمن 1400
  بمناسبت ولادت حضرت زهرا(س) ، روز مادر از بانوان دانشگاه هنر اسلامی تبریز  درسالن الغدیر این دانشگاه تقدیر به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دکتر محمد علی کی نژاد با قدردانی از خدمات و تلاشهای بانوان در این  دانشگاه  گفت: بانوان شاغل هم در کانون  خانواده و هم در عرصه  کار و تلاش در محیط های اداری، نقش خود را به شایستگی ایفا کرده اند و خدمات قابل توجه و ارزشمندی را در جامعه خود ارائه نموده اند.
وی در ادامه گفت :  بی تردید زنان و مادران در شکل گیری نهاد مقدس خانواده به عنوان اولین و مهمترین نهاد اجتماعی، نقشی قابل توجه و ارزنده داشته و در جهت رشد و سعادت جامعه همواره حضور موثری دارند.
سپس حجت الاسلام والمسلمین شربیانی مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه  به مقام والای بانوان اشاره کرد و از آنها خواست تا حضرت فاطمه زهرا(س) را الگو و سیره خود قرار دهند. حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان الگوی تمامی زنان و مردان هستی نام برد و اضافه کرد: علاوه بر اینکه در آموزه های دینی ما مقام زن مورد تکریم و احترام بوده است ،در فرهنگ ایرانی نیز همواره بانوان در مقام همسری و مادری ستوده شده است
 در انتهای جلسه با اهدای گل و هدایا از بانوان شاغل این دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

.