تاریخ : پنجشنبه 25 فروردين 1401
کد 1942

کاروان دوچرخه سواری دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز جهت حضور در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) تشکیل می گردد.

دانشجویان علاقمند به حضور در کاروان دوچرخه سواری اعزامی به حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) به تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایند.
کاروان دوچرخه سواری میثاق با آرمانهای امام راحل همه ساله از 9 خرداد لغایت 15 خرداد ماه جهت حضور در مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) به تهران اعزام شده و در طول مسیر با حضور در مزارشهدای گمنام جهت تجدیدبیعت با آرمانهای امام و رهبری پا به رکاب می شدند این کاروان به علت مصادف بودن با ماه مبارک رمضان و شیوع بیماری کرونا 4 سال اجرا نگردید. ولی در سال 1401 با تاکید ریاست محترم دانشگاه برلزوم حفظ ارزشهای فرهنگی و ورزشی و به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه تصمیم برآن شد  کاروان دوچرخه سواری همچون سنوات قبلی در زمان مذکور بصورت رکابزنی از تبریز تا تهران (مسافت 650 کیلومتر) اعزام شوند. عضو گیری و تمرینات این کاروان از 26 فروردین ماه شروع شده و علاقمندان می توانند با مراجعه به دفتر کارشناسان تربیت بدنی در این برنامه  فرهنگی، ورزشی ثبت نام نمایند.