تاریخ : يکشنبه 1 خرداد 1401

مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه 3 کشور
دانشگاه هنر اسلامی تبریز
اردیبهشت ماه 1401

مسابقات تنیس روی میز قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاههای منطقه ۳ کشور با شناخت نفرات و تیمهای برتر به کار خود پایان داد.
این رقابت ها که به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار گردید، با هدف کسب سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور با حضور تیمهایی از دانشگاه های ارومیه، صنعتی ارومیه، زنجان، شهید مدنی آذربایجان، صنعتی سهند، غیرانتفاعی اسوه و دانشگاه هنر اسلامی تبریز بصورت تیمی، دوبل و انفرادی برگزار گردید.
 در پایان این رقابت ها در بخش تیمی، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان مقام اول را کسب کرد و دانشگاه های ارومیه و هنر اسلامی تبریز رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
 در رقابت های انفرادی این مسابقات، یکتا گنجینه از دانشگاه صنعتی ارومیه مقام اول، فاطمه بسطامی از دانشگاه زنجان مقام دوم و زهرا کاووسی از دانشگاه صنعتی سهند و سارای قاسم پور از دانشگاه ارومیه بصورت مشترک مقام سوم را کسب نمودند.
 در رقابت های دوبل این مسابقات نیز قاسم پور و عیوضلو از دانشگاه ارومیه مقام اول، پاشایی و مندالو از دانشگاه ارومیه مقام دوم و رعنایی و فکری از دانشگاه هنر اسلامی تبریز مقام سوم را کسب نمودند.
قضاوت این مسابقات بر عهده داوران پرتلاش هیات استان بود که زیر نظر خانم ارتشی به عنوان سرپرست فنی مسابقات قضاوت عادلانه ای داشتند که جا دارد از همه داوران عزیز و در راس هیات استان از جناب آقای نوبهار بخاطر همکاری صمیمانه شان تشکر و قدردانی نمود.
خانم دکتر اصغری مسئول انجمن تنیس روی میز منطقه ۳ کشور نیز به عنوان ناظر فنی این رقابت از نزدیک شاهد قضاوت داوران بودند.
دکتر فراموشی مدیر تربیت بدنی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در مراسم اهدای کاپ تیمهای قهرمان حضور یافته و ضمن تشکر از زحمات عوامل اجرایی و داوری، برای  شرکت کنندگان در مسابقات سلامتی و موفقیت آرزو نمودند.

مسابقات تنیس روی میز دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 3 کشور
دانشگاه هنر اسلامی تبریز اردیبهشت ماه 1401

مسابقات تنیس روی میز دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 3 کشور با حضور تیم های پیام نور آذربایجان غربی، صنعتی ارومیه، ارومیه، صنعتی سهند، شهید مدنی آذربایجان، زنجان، محقق اردبیلی، اسوه معاصر و دانشگاه هنر اسلامی تبریز به میزبانی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برگزار گردید.
تیم منتخب دانشگاه هنر اسلامی تبریز در این رقابت ها حضور داشت و در گروه یک رقابت ها با تیم های دانشگاه پیام نور ارومیه و دانشگاه صنعتی سهند هم گروه گردید، که پس از انجام رقابت های بسیار نزدیک و علیرغم شایستگی های بسیار نتوانست به مرحله نیمه نهایی راه یابد و با قبول دو شکست متوالی از دور رقابت ها خارج گردید.

قضاوت این رویداد را داوران بین المللی و ملی از هیأت تنیس روی میز استان بر عهده داشتند و آقای شهرام سربخشیان سرپرست فنی مسابقات بود.
این مسابقات در بخش هاثی تیمی، دوبل و انفرادی برگزار گردید و نفرات برتر به شرح ذیل برگزیده شدند.

مسابقات تیمی
رتبه نام تیم استان