تاریخ : دوشنبه 23 خرداد 1401
کد 1971

آئین تقدیر از اعضای کاروان دوچرخه سواری حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره)

سه شنبه 23 خرداد 1401
آیین تقدیر از اعضای  دوچرخه سواری اعزامی به حرم مطهر حضرت امام در محل دفتر ریاست دانشگاه ‌برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه که با تلاوت قرآن و پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید، دکتر مهدی فراموشی مدیر تربیت بدنی دانشگاه ضمن ارایه گزارش از شانزدهمین دوره اعزام کاروان دوچرخه سواری از همه دانشجویان، اساتید و کارمندان حاضر در کاروان تقدیر نموده و اعزام این دوره را موفقیت آمیز خواندند، سپس همه  اعضای حاضر، ضمن معرفی خودشان از حمایت ها و پشتیبانی ریاست محترم دانشگاه در برگزاری این دوره از اعزام کاروان تشکر نموده و استمرار این اعزام را خواستار شدند، در ادامه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر کی نژاد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام از حضور همه دانشجویان، اساتید و کارکنان در این دوره از اعزام تشکر نموده و از زحمات دست اندرکاران این کاروان تقدیر نمودند. ایشان ضمن بیان خاطره از دوران دانشجویی خود که با ورزش دوچرخه عجین بوده است، دانشجویان ورزشکار را الگو دانستند و در تحصیل موفق خواندند. در پایان این جلسه با اهدای لوح توسط ریاست محترم دانشگاه، معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی  و مدیر تربیت بدنی دانشگاه از حضور همه عزیزان در شانزدهمین دوره اعزام کاروان دوچرخه سواری به حرم مطهر حضرت امام (ره) تقدیر شد.