تاریخ : شنبه 4 تير 1401
کد 1974

آثار منتخب دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در فستیوال معماری معاصر ایران

فستیوال معماری معاصر ایران در تاریخ 29 لغایت 31 خرداد ماه 1401 در سالن ضیافت هتل پتروشیمی تبریز برگزار گردید. این نمایشگاه با حضور چهره‌های شاخص معماری ایران، اساتید دانشگاه‌های کشور، اعضای هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی استان، دفاتر معماری حرفه‌ای و سازندگان و سازمان های دولتی و خصوصی برگزار گردید. در این فستیوال پوستر‌های مربوط به آثار برتر معماری معاصر ایران به نمایش گذاشته شد که از دانشگاه هنر اسلامی تبریز آثار منتخب دانشجویان دانشگاه که در مسابقات بین المللی معماری موفق به کسب مقام شده بودند به نمایش گذاشته شد.
در روز پایانی نمایشگاه، نشستی با موضوع معماری مطلوب برگزار گردید که در آن اساتید و معماران مطرح کشوری به بحث و گفتگو پرداختند. دکتر نژاد ابراهیمی رییس محترم دانشکده معماری و شهرسازی نیز در این نشست در مورد دغدغه‌های معماری و رسالت معماران معاصر مطالبی را ارایه کردند و وظیفه اصلی معمار معاصر را داشتن معرفت به زندگی انسان در جنبه های مادی و معنوی دانستند و حال خوب معماری تبریز را در زمان هایی دانستند که فرهنگ و هنر تبریز در زمینه های مختلف شکوفا می شدند و اضافه کردند تبریز را نباید شهر معمولی دانست تبریز یک مکتب است و در تمامی بخش های هنری صاحب ایده و خلاقیت بوده است وشرط رهایی از وضعیت آشفته کنونی معماری و شهرسازی تبریز را، توجه به ارایه چارچوب علمی مکتب معاصر هنری تبریز از طرف تمامی نهادها و ادارات دخیل  در این حوزه دانستند.