تاریخ : دوشنبه 20 تير 1401
کد 1985

بازدید مقام عالی وزارت علوم از دانشگاه هنر اسلامی تبریز

بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر زلفی گل از دانشگاه‌هنر اسلامی تبریز

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دکتر محمدعلی زلفی گل ضمن بازدید از نمایشگاه هنر آفرینان تبریز، فضاهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه هنر اسلامی در نشست هیات رییسه این دانشگاه شرکت کرد.
هیات بازدید کننده همچنین در نشستی که با حضور ریاست دانشگاه و اعضا هیئت رئیسه برگزار شد، شرکت کرد. در این نشست، دکتر کی نژادء رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز ضمن خیر مقدم گویی به مهمانان، گزارشی از اقدامات و برنامه‌های دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری ایراد نمودند وی با اشاره شعار سال و تبیین نکاتی در خصوص نقش‌آفرینی دانشگاه در تحقق شعار سال از طریق توسعه فناوری وکار آفرینی با روحیه جهادی پرداخت.