تاریخ : يکشنبه 13 شهريور 1401
کد 2001

.

سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه‌ صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این رویداد دکتر مسعود موذنی به عنوان سرپرست کل کاروان و نماینده گروه شاهد و ایثارگر دانشگاه و دکتر مهدی فراموشی به عنوان مربی و مدیر تربیت بدنی به همراه دانشجویان به شرح زیر شرکت نمودند...

در این رویداد دکتر مسعود موذنی به عنوان سرپرست کل کاروان و نماینده گروه شاهد و ایثارگر دانشگاه و دکتر مهدی فراموشی به عنوان مربی و مدیر تربیت بدنی به همراه دانشجویان به شرح زیر شرکت نمودند:

در پایان این رقابت ها، دانشگاه شهید بهشتی با کسب ۳مدال طلا، ۸مدال نقره و ۴مدال برنز و با امتیاز ۱۲۷ بالاتر از سایر دانشگاه‌های شرکت کننده در این مسابقات ایستاد و عنوان قهرمانی المپیاد را از آن خود کرد. دانشگاه فردوسی مشهد با کسب 8نشان طلا، 3نقره و 109 امتیاز و دانشگاه تهران با کسب 3 مدال طلا، 1نقره و 4برنز و 63 امتیاز به ترتیب دوم و سوم شد.

کاروان اعزامی دانشگاه ضمن شرکت پرشور در این رویداد، از یادمان 144 شهدای دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید و یادشان را گرامی داشتند.