تاریخ : شنبه 16 مهر 1401
کد 2008

14 مهر ماه 1401
همزمان با برگزاری ویژه برنامه های روزهای فرهنگی تاجیکستان در ایران، هنرمندان، فرهیختگان و نخبگان برگزیده فرهنگی تاجیکستان در جریان سفر به تبریز با جمعی از اساتید دانشگاه هنر اسلامی تبریز دیدار و گفت‌وگو کردند.
هنرمندان تاجیکی از نمایشگاه های هنری، گالری های نقاشی و هنرهای تجسمی و همچنین از آثار خانه جهان اسلام دانشگاه هنر اسلامی تبریز بازدید نمودند ، در ادامه با جمعی از اساتید این دانشگاه به گفت‌وگو و تبادل نظر پیرامون سبک های مختلف هنری پرداختند.
گفتنی است، آیین افتتاح این رویداد فرهنگی روز گذشته با حضور وزرای فرهنگ ایران و تاجیکستان و رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و شخصیت‌های فرهنگی و هنری داخلی و خارجی در تهران برگزار شد و در ادامه همزمان با تهران و شیراز در روزهای 14 و 15 مهر در تبریز نیز برگزار می شود.