تاریخ : چهارشنبه 18 آبان 1401
کد 2014

به منظور توسعه همکاری های بین المللی انجام شد

افتتاح نمایشگاه و بازدید رئیس و جمعی از اعضای هیئت علمی و هنرمندان دانشگاه هنر اسلامی تبریز از دانشگاه ارزروم ترکیه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز به همراه جمعی از  اعضای هیات علمی و هنرمندان همراه از دانشگاه ارزروم بازدید نمودند. در حاشیه این بازدید، نشست صمیمانه ای با حضور روسای دانشکده معماری و هنر انجام شد و ضمن معرفی رشته های دانشکده، گزارشی از فعالیت های علمی و پژوهشی ارائه گردید. سپس دکتر کی نژاد از کلاسها و کارگاهها بازدید نموده و در پایان با حضور در دفتر ریاست دانشگاه ارزروم  به تبادل نظر در خصوص تفاهم نامه مشترک پرداختند.
دکتر فرهاد آخوندی اظهار داشت: با پیگیری‌های روابط بین الملل دانشگاه، در سفر رئیس محترم دانشگاه به ترکیه که در اواسط ماه جاری صورت گرفت، تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی و فناوری بین دو دانشگاه به امضای روسای دانشگاههای ارزروم و هنر اسلامی رسید .
وی افزود: تبادل بورس تحصیلی، همکاری برای امور مربوط به اعضای هیئت علمی، همکاری مشترک پژوهشی و نیز برگزاری نمایشگاههای پژوهشی و فناورانه، ایجاد تسهیلات برای حضور در همایش‌های علمی از جمله مفاد این تفاهم‌نامه است.