تاریخ : پنجشنبه 19 آبان 1401
کد 2015

افتتاح نمایشگاه هنرمندان دانشگاه در ترکیه شهر ترابزون

17 آبانماه 1401
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دکتر محمد علی کی نژاد رییس دانشگاه و هیات همراه ایشان در این سفر با برنامه ریزی و هماهنگی های قبلی و نیز با همکاری کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در شهرهای ارزروم و ترابزون برای افتتاح نمایشگاه آثار هنری دانشگاه شرکت نمودند و از سه دانشگاه ایغدیر، ارزروم و ترابزون  کشور ترکیه بازدید نمودند؛ سپس با مسئولان این دانشگاه ها راهکارهای  توسعه همکاری مشترک را مورد بررسی قرار دادند.
رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز در این ارتباط با اشاره به اهداف این سفر گفت: این سفر بیشتر در راستای توسعه همکاری های بین المللی، آشنایی با ظرفیت های دانشگاه های منطقه و به خصوص عملیاتی کردن مفاد تفاهم نامه های همکاری مشترک صورت گرفت.
رئیس هیات عالی جذب کشور تبادل استاد و دانشجو، اجرای طرح تحقیقاتی، ایجاد بسترهای لازم برای فرصت های مطالعاتی دانشجویان و اعضای هیات علمی، برگزاری دوره‌های مشترک، آشنایی و استفاده از امکانات و پتانسیل های همدیگر، توسعه همکاری‌های فرهنگی و آموزشی و ... از دیگر اهداف این سفر بیان کرد.