تاریخ : يکشنبه 29 آبان 1401
کد 2018

برگزاری اولین نشست از سلسه نشست های آشنایی با کارآفرینان موفق در سالتحصیلی 1402-1401

29 آبانماه 1401

اولین نشست از سلسله نشستهای آشنایی با تجربیات کارآفرینان موفق در سالتحصیلی 1402-1401 به همت مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه و با حضور کار آفرینان دانشگاه در تاریخ 1401/08/29 در سالن آمفی تئاتر الغدیر برگزار شد. در این نشست، دکتر کی نژاد رییس محترم دانشگاه در خصوص فراز و فرودهای کار آفرینی  توضیحاتی ارائه فرمودند و در بیان تجربیات خود فرمودند: «رمز موفقیت تمام افراد موفق این است که فرصت ها و نیازها را می بینند و به ندای درون خود گوش می دهند و با تمام قدرت دست به اقدام و عمل می زنند؛ و البته لازمه رسیدن به نتیجه مطلوب شناخت صحیح از توانمندیها و استعدادهای خود و کسب مهارتهای لازم در این زمینه است.» ریسک پذیری، نوآوری و خلاقیت بدون کپی برداری از دیگران، نیازسنجی و شناسایی فرصتها و پتاسیل های کاری منطقه زندگی خود و بهره برداری از آنها از مواردی است که بسیار مورد تاکید ایشان بود. ایشان در ادامه متذکر شدند که برای رسیدن به موفقیت می بایست هدف یا اهداف بلند مدت داشت و در راستای آن گامهایی هرچند کوچک ولی پیوسته برداشت و این باور غلط که شروع هر کسب و کاری سرمایه اولیه زیادی می خواهد را کنار گذاشت.
در پایان این جلسه نیز، مدیر کار آفرینی دانشگاه جناب آقای دکترمیر شفیعی خاطر نشان کردند که در راستای تحقق دانشگاه کارآفرین و جامعه
محور و تشویق دانشجویان به کارآفرینی، نشستهایی از این قبیل برای انتقال تجربیات کارآفرین موفق توسط این دانشگاه برگزار خواهد گردید.

در ادامه از تلاشهای جهادی برادر سعید کاوه در دوران تصدی مسئولیت تقدیر و تشکر بعمل آوردند