تاریخ : دوشنبه 3 بهمن 1401
کد 2040

اختتامیه مسابقات فوتسال کارمندان دانشگاهها و ادارات کلانشهر تبریز گرامیداشت سالگرد سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع امنیت

سالن چند منظوره ورزشی دانشگاه / دوم بهمن ماه 1401
تیم اداره برق تبریز قهرمان مسابقات فوتسال کارکنان ادارات و دانشگاه های تبریز گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع امنیت شد.
مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه و ادارات تبریز
گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع امنیت

روز یکشنبه مورخ 2 بهمن ماه 1401 مرحله نهایی مسابقات فوتسال برگزار شد. در مسابقه فینال دو تیم کانون وکلای استان و اداره برق تبریز به مصاف هم رفتند که این بازی در وقت های قانونی به تساوی 2 بر 2 انجامید و در مصاف پنالتی ها تیم اداره برق تبریز موفق شد با نتیجه 5 بر 4 بر رقیب پر قدرت خود پیروز شده و کاپ قهرمانی این رقابت ها را تصاحب نماید. مراسم اختتامیه ان رقابت ها با خیرمقدم گویی و ارائه گزارش توسط دکتر مهدی فراموشی مدیر تربیت بدنی دانشگاه شروع و سپس حجت الاسلام والمسلمین دکتر شربیانی معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجوئی دانشگاه به ایراد سخن پرداختند. در ادامه با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب دکتر کی نژاد ، اعضای هیأت رئیسه و میهمانان لشکری و کشوری کاپ و احکام قهرمانی تیم های برتر اهداء گردید. در این مراسم دکتر نوائی ریاست محترم اداره ورزش و جوانان شهرستان تبریز، سرهنگ حیدرپناه مدیر تربیت بدنی سپاه استان و سرهنگ عظیمی رئیس بسیج ورزشکاران استان حضور داشتند. آقای ابوالفصل امیدی از اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با 13 گل زده به عنوان آقای گل مسابقات انتخاب شد.
نتیجه نهایی این رقابت ها به شرح ذیل می باشد.

رتبه / مقام نام تیم
مقام اول اداره برق تبریز