041-35408097
info@tabriziau.ac.ir
EN
صفحه اصلی
مدیریت دانشگاه
هیئتامنای دانشگاه
ریاست دانشگاه
هیئترئیسه دانشگاه
ساختار سازمانی
دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
مدیریتها
حوزه ریاست
حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بینالملل
مدیریت توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی
مدیریت طرح و برنامه اسلامیشدن، نظارت و ارزیابی
گروه امور شاهد و ایثارگر
دفتر ارتباط با دانشآموختگان
دبیرخانه هیئت اجرایی جذب
اداره امور حقوقی و قراردادها
اداره حراست
معاونت آموزشی
پرتال معاونت
معرفی معاونت
مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی
اداره آموزشهای آزاد و مجازی
گروه هدایت استعدادهای درخشان
گروه آموزشی معارف و دروس عمومی
معاونت اداری، عمرانی و مالی
پرتال معاونت
معرفی معاونت
مدیریت منابع انسانی، اداری و پشتیبانی
مدیریت فنی، نظارت بر امور عمرانی، استحکام بخشی و مرمت
مدیریت امور مالی
اداره بودجه و تشکیلات
معاونت پژوهش، کارآفرینی و فناوری
پرتال معاونت
معرفی معاونت
مدیریت امور پژوهشی
مدیریت کارآفرینی وارتباط با جامعه و صنعت
مدیریت مرکزرشد، فناوری های نرم وصنایع فرهنگی
کتابخانه مرکزی، مرکز اسنادو آثار
اداره آزمایشگاه مرکزی
معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی
پرتال معاونت
معرفی معاونت
مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی
مدیریت امور دانشجویی
اداره تربیت بدنی
اداره مشاوره و سلامت و سبک زندگی
دانشکده ها
دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی
دانشکده طراحی
دانشکده فرش
دانشکده هنر های صناعی
دانشکده هنرهای تجسمی
دانشکده هنرهای کاربردی
دانشکده چندرسانه ای
سامانه ها
سامانه دانشگاه (سادا)
سامانه جلسات غیرحضوری
سامانه آموزش مجازی
سامانه خدمات پژوهشی(سیماب)
همایش ها و سمینارها
سامانه کتابخانه
سامانه منابع انسانی بام
انتشارات
رایانامه
رزرو مهمانسرا
فیش حقوقی
تغییررمزعبوراینترنت
سامانه شکایات، انتقادات و پیشنهادات
ورود اعضای سایت
درباره دانشگاه
تاریخچه دانشگاه
رؤسای پیشین دانشگاه
رشته های تحصیلی دانشگاه
ساختمان های دانشگاه
آثارخانه دانشگاه
نقشه دسترسی به دانشگاه
شناسهها و تلفنهای ضروری دانشگاه
انجمن صنفی اعضای هیئتعلمی
شورای صنفی کارمندان
اطلاعیه های آموزشی
ارتباط با ما
خانه
ارتباط با ریاست
مصوبات هیئت امنا
تور مجازی
اخبار
دفترچه تلفن دانشگاه
سامانه سادا
تاریخ :
پنجشنبه 18 اسفند 1401
کد
2056
لینک کوتاه
:
حضور ریاست محترم دانشگاه در آیین نخستین جشنواره جذب دانشجویان بین المللی
دانشگاه تربیت مدرس تهران / اسفند ماه 1401
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، مراسم اختتامیه نخستین جشنواره جذب دانشجویان بینالملل با حضور دکتر محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر وحید جلال زاده، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، دکتر هاشم داداشپور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، و روسای دانشگاههای کشور برگزار شد.
در این مراسم معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری ضمن تبریک نیمه شعبان و ولادت حضرت مهدی (عج) گفت : رهبر معظم انقلاب اسلامی دو مفهوم کلیدی را مطرح کرده اند که چشم انداز آموزش عالی محسوب میشود و ما همه موظف هستیم در تحقق آن بکوشیم زیرا اگر تحقق یابد کشور ایران به جایگاه اصلی خود در جهان دست خواهد یافت.
رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه مرجعیت علمی و دست یابی به یک زبان معیار که همان زبان فارسی است، دو کلید واژه اصلی برای آموزش عالی میشود؛ ادامه داد: در حوزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه های بسیار با کیفیتی از لحاظ زیرساختهای علمی وجود دارد که جمهوری اسلامی به آن ها افتخار میکند و این ظرفیت ها ما را در دست یابی به مرجعیت علمی کمک شایان توجهی میکند.
دکتر داداشپور تصریح کرد: زمانی که فعالیتهای پژوهشگران ایرانی را با سایر پژوهشگران دنیا بررسی میکنیم شاهد هستیم که این همکاری ها عموما با قطب های مسلط در دنیا در حال انجام هستند و وقتی این موضوع به کار مشترک با پژوهشگران کشورهای منطقه می رسد به کمترین میزان خود میرسد اما چنانچه جذب دانشجویان بینالمللی امکان تحقق بیشتری داشته باشد، مقدمه ای برای همگرایی های منطقه ای است؛ زیرا کشورهای زیادی در منطقه در یک بستر طبیعی، تمدنی، فرهنگی و تاریخی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند.
رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار کرد: ما از یک و نیم سال گذشته با توجه به رویکرد دولت سیزدهم با دانشگاه های کشور وارد موضوع جذب دانشجویان بینالملل شده ایم در این میان رقبای منطقه ای و جهانی قدرتمندی نیز وجود دارند که توانسته اند در ۲۰ سال گذشته جایگاه خود را تثبیت و گسترش دهند.
معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری افزود: نقش دانشجویان بین الملل در تحقق مرجعیت علمی نقش بی بدیلی است که ما باید از این ظرفیت نهایت استفاده را ببریم.
دکتر داداشپور با اشاره به اینکه برخی از دانشگاه ها با وجود ظرفیتهای بسیار خوبی که دارند، هنوز خود را برای این فضا آماده نکرده اند؛ اظهار کرد: تلاشهای زیادی برای جذب دانشجویان بینالمللی انجام شده است. کنشگران بسیاری در این حوزه حضور دارند و باید در کنار هم قرار بگیرند تا ضمن یادگیری از یکدیگر، به هم افزایی در این حوزه کمک کنند.
معاون وزیر علوم افزود: برای تحقق این موضوع ما اقدام به برگزاری جشنواره جذب دانشجویان بین المللی کرده ایم. این جشنواره مقدمه ای است تا بتواند نقش خود را در مسیر تحول دانشگاه ها در حوزه جذب دانشجویان بین الملل نمایان سازد.
وی اظهار کرد: در جشنواره جذب دانشجویان بینالمللی 3 جایزه در نظر گرفته شده است تا بتوانیم دانشگاه ها را بر اساس تلاش آنها، ارزیابی و بهترین دانشگاه ها را در این عرصه معرفی کنیم تا تلاش و تجربه آنها انگیزه ای برای دانشگاه های دیگر کشور باشد.
دکتر داداشپور بیان کرد: محور اصلی جایزه ها، جایزه دانشگاه های برتر است که تحت عنوان «جایزه ملی ثریا» از آن یاد میشود.
وی ادامه داد: این جایزه ملی برای دانشگاه هایی که سرآمد هستند یا برگزیده و دانشگاه هایی که شایسته تقدیر هستند تدارک دیده شده است.
دکتر داداشپور اظهار کرد: جایزه دوم تحت عنوان “جایزه جذب دانشگاههای موفق" از طریق چهار شاخص، سنجش خواهد شد که شامل تعداد مطلق دانشجوی بینالملل دانشگاه، افزایش جذب دانشجوی بین الملل دانشگاه نسبت به سال گذشته، متنوع سازی ملیتی و سهم دانشجویان بین الملل نسبت به کل دانشجویان آن دانشگاه است.
دکتر داداشپور ادامه داد: مراکز آزفا برای سازمان بسیار اهمیت دارند و این مهم خوشبختانه دانشگاه های دولتی به اهمیت این موضوع پی برده اند، به طوری که تاکنون ۳۱ مرکز آزفا توسط سازمان مجوز داده شده تا همزمان با نقشی در جذب دانشجویان بین الملل مراکز اصلی برای یادگیری زبان فارسی به غیر فارسی زبانان باشند.
وی تصریح کرد: آییننامهای برای صدور مجوز جذب دانشجویان بین الملل مصوب شده است که بر اساس آن به موسسات جذب به عنوان یک نهادی که در این زیست بوم اثرگذار هستند، مجوز جذب دانشجو داده میشود.
دکتر داداشپور اظهار کرد: ۷۰ درصد جذب دانشجو ها توسط موسسات جذب دانشجو اتفاق می افتد به همین منظور این موضوع از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
رییس سازمان امور دانشجویان افزود: سال آینده سعی خواهیم کرد تا سفیر، رایزن فرهنگی _ علمی، کارمند و استاد برتر را نیز در جشنواره معرفی و تقدیر کنیم.