تاریخ : پنجشنبه 19 مرداد 1402
کد 2091

تفاهم‌نامه همکاری مشترک فی‌مابین دانشگاه هنر اسلامی تبریز و شهرداری کلانشهر تبریز

تفاهم‌نامه همکاری در راستای اهداف مشترک علمی- پژوهشی و همکاری متقابل، تبیین و توسعه معماری و شهرسازی ایرانی - اسلامی، ارتقای هم‌افزایی میان بدنه اجرایی و مراکز علمی شهر تبریز در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز تفاهم‌نامه همکاری مشترک علمی- پژوهشی و اجرایی بین دکتر سجاد پاکزاد سرپرست دانشگاه هنر اسلامی تبریز و دکتر یعقوب هوشیار شهردار محترم کلانشهر تبریز منعقد شد.
در ابتدای این جلسه پاکزاد سرپرست دانشگاه هنر اسلامی تبریز ضمن خوشآمدگویی به شهردار محترم کلانشهر تبریز و همراهان، به اهمیت همکاری دانشگاه با شهرداری تبریز به عنوان یکی از ماموریت‌های وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری به سرپرست دانشگاه اشاره نموده و بر ظرفیت‌های علمی- پژوهشی دانشگاه جهت پیشبرد مسائل مهم شهری به عنوان پژوهش‌های مساله محور تاکید کردند.
سرپرست دانشگاه هنر اسلامی تبریز تاکید کرد باتوجه به تجربه عینی این دانشگاه در حفظ و نگهداری بافت‌های تاریخی مانند بناهای مقصودیه (خانه صدقیانی، بهنام، قدکی و گنجه‌ای‌زاده) که یکی از سایت‌های این دانشگاه می‌باشد، به عنوان ظرفیت مطلوبی جهت تبیین و توسعه معماری و شهرسازی ایرانی-اسلامی دانستند.
یعقوب هوشیار شهردار محترم کلانشهر تبریز نیز در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات دانشگاه هنر اسلامی تبریز پیشنهاد کرد باتوجه به تدوین برنامه 5 ساله شهری با تشکیل کمیته‌های تخصصی و استفاده از ظرفیت‌های مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه و ارتباط مستمر با مدیران شهرداری برنامه‌ها و پیشنهادات دانشگاه جهت تقویت این برنامه ارائه گردد. ایشان تاکید داشتند با توجه به اینکه پروژه‌های آتی شهرداری بعد از تصویب برنامه 5 ساله در شورای اسلامی شهر تبریز،  براساس این برنامه خواهد بود به نقش تاثیرگذار دانشگاه در این برهه زمانی برای برنامه‌های 5 ساله شهر تبریز اشاره نمودند.
براساس این تفاهم‌نامه که باحضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و معاونین شهرداری تبریز منعقد شد، مقرر گردید نماینده طرفین با برگزاری جلسات مستمر به عملیاتی شدن مفاد تفاهم‌نامه توجه ویژه داشته باشند.
مدت زمان تفاهم‌نامه از زمان امضا 2 سال تعیین شده‌است و درصورت توافق طرفین قابل تمدید خواهد بود.