تاریخ : دوشنبه 23 مرداد 1402
کد 2093
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَ مَن یَخرُج مِن بَیتِه‌ مُهاجِراً اِلَی اللهِ وَ رَسولِه‌ ثُمَّ یُدرِکهُ المَوتُ فَقَد وَقَعَ اَجرُه‌ُ عَلَی الله»

حادثه‌ تروریستی در حرم مطهر حضرت احمدابن‌موسی(ع) و شهید و مجروح شدن عده ای از زائران بی‌گناه این مضجع شریف، موجب تأثر و تألم همه‌ی انسان‌های آزاده و شریف شد.
این جنایت، بار دیگر ماهیت غیرانسانی و ضداسلامی دشمنان این سرزمین عزیز را برای همگان اثبات کرد.
جامعه دانشگاهی هنر اسلامی تبریز با تسلیت این حادثه غم‌بار به محضر امام عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب و خانواده های داغدار و مردم شهیدپرور ایران، بویژه دانشگاهیان، بر هوشیاری و دقت نظر همه اقشار نسبت به اقدامات هنجارشکنانه دشمنان این مرز و بوم تاکید داشته و دوشادوش همه هموطنان غیرتمند، مجازات عاملان و حامیان این اقدام بی شرمانه را خواستار است.

خانواده بزرگ دانشگاه هنر اسلامی تبریز ضمن محکومیت این جنایت دردناک و کوردلانه، از نخبگان و فرهیختگان انتظار دارد در برابر این‌گونه اقدامات که هدفی جز تزریق حس ناامنی به جامعه ندارد، مثل همیشه با هوشیاری و بصیرت، حمایت همه‌جانبه خود را از ایران اسلامی مقتدر اعلام دارند و با وحدت کلمه و حفظ انسجام ملی استوارتر از قبل، فتنه‌های دشمنان را بی‌اثر نمایند.