تاریخ : پنجشنبه 30 شهريور 1402

دیدار معاون آموزشی وزارت عتف از دانشگاه

دکتر عموعابدینی: دانشگاه هنر اسلامی تبریز با ظرفیت‌های موجود می‌تواند یکی از دانشگاه‌های پیشرو در طرح تحول آموزش باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دکتر قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با رئیس و هیئت ریسه دانشگاه هنر اسلامی تبریز ضمن تقدیر از سیاست‌های آموزشی این دانشگاه در ترویج و شناساندن هنرهای اصیل ایرانی-اسلامی بر ضرورت تداوم این مسیر و بهره‌جویی از آموزه‌های هنر و تعالیم اسلامی در جهت بهبود رفاه، ثروت و قدرت جامعۀ ایرانی تاکید کردند. ایشان همچنین خاطرنشان کردند دانشگاه‌ها باید برنامه‌های آموزشی خود را برپایه تمدن‌سازی در جهت ایجاد تحول  در ساختار، برنامه‌ها و  شاخص‌ها بنا کنند.
دکتر عموعابدینی با تاکید بر این نکته که دانشگاه هنر اسلامی تبریز با ظرفیت‌های موجود می‌تواند یکی از دانشگاه‌های پیشرو در طرح تحول آموزشی باشد؛ بر اهمیت نظام استادشاگردی در برنامه تحولی آموزش آموزش عالی اشاره کرد و افزود: ایران در مسیر تشکیل تمدن حکمرانی، مدیریت آموزشی را در مجموعه دانشگاه‌های ایران و حکمت خانه‌ها مبتنی بر نظام استاد شاگردی در جهان توسعه می‌دهد و این موضوع به عنوان دغدغه فکری تمام استادان و دانشمندان ایرانی شناخته می‌شود، به صورتی که در تمدن فرهنگ ایرانی مسیر تربیت استاد شاگردی باعث ظهور انسان‌های فرهیخته و شاخص با علم نافع در جامعه شده است.