تاریخ : شنبه 1 مهر 1402

برگزاری مسابقات مدارس فوتبال شهرستان تبریز در دانشگاه هنر اسلامی تبریز

گرامیداشت هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز به نقل از اداره تربیت بدنی، مسابقات مدارس فوتبال شهرستان تبریز باحضور هشت تیم از جمله مدرسه فوتبال فرزندان همکاران دانشگاه هنر اسلامی تبریز با جشنواره یکروزه مورخ ۲۹ شهریور ماه به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار گردید. در این جشنواره که جهت اختتام کلاس های فوتبال برگزار گردید تیم راهیان عاشورا به مقام اول دست یافت و تیم های ستاره ساز الف و ب دوم و سوم شدند.در این جشنواره خانواده های محترم دانش آموزان نیز از نزدیک شاهد رقابت فرزندان شان بودند. در افتتاحیه این رقابت ها دکتر مهدی فراموشی مدیر محترم تربیت بدنی، حجه الاسلام دکتر شربیانی معاون محترم دانشجویی فرهنگی و خانم دکتر اسکویی معاون محترم اداری مالی دانشگاه حضور یافتند و با سخرانی خود ضمن خیر مقدم گویی از درگاه خداوند منان آرزوی تندرستی و موفقیت برای شرکت کنندگان مسئلت داشتند.