تاریخ : يکشنبه 28 آبان 1402

رویداد ۲ روزه تولیدمحتوا با عنوان "فلسطین و نقش من"

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه هنر اسلامی تبریز، رویداد ۲ روزه تولیدمحتوا با عنوان "فلسطین و نقش من" روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مورخه ۲۳ و ۲۴ آبان‌ماه ۱۴۰۲ در ساختمان کمال‌الدین بهزاد برگزار گردید. در این رویداد که با محوریت طراحی و تولید پوستر و موشن‌پوستر و با هدف ادای دِین جامعه هنری شهر تبریز به خصوص قشر دانشجویی و هنرمند این شهر در جهت انجام وظیفه انسانی خود نسبت به رساندن ناله‌ی مظلومیت مردم بی‌گناه فلسطین در قبال نسل‌کشی و جنایات ناباورانه و ۷۵ ساله رژیم خونخوار صهیونیستی در قالب هنر اجرا گردید، بیش از ۳۰ نفر شرکت نمودند. این رویداد به راهبری اساتید مجرب حوزه گرافیک کلانشهر تبریز، آقایان: فرزاد نریمان‌زاده، حمیدرضا خیری و محمدامین همزبان برگزار گردید. در مجموع بیش از ۴۰ اثر پوستر بدیع توسط هنرمندان این رویداد طراحی و خلق شد.

افزودنی است مراسم اختتامیه این رویداد روز دوشنبه ۲۹ آبان ساعت ۱۶  در آمفی تئاتر الغدیر پردیس دانشگاه برگزار خواهد گردید که در طی این مراسم، علاوه بر اکران ویدیوهای رویداد و تجلیل از برگزیدگان، نمایشگاه جانبی آثار به همراه رونمایی از آثار  موشن‌پوستر نیز در دستور کار عوامل اجرایی آن قرار دارد.