تاریخ : سه شنبه 14 آذر 1402

به روایت تصویر

نشست «کی میگه کار نیست؟»

علیرضا یونچی کار آفرین و فعال حوزه کسب و کار و تجارت و داور مسابقه میدون در دانشگاه هنر اسلامی تبریز

نشست هم‌اندیشی بخش خصوصی با شرکت های دانش بنیان، کار آفرینان و دانشجویان در دانشگاه هنر اسلامی تبریز تحت عنوان(کی میگه کار نیست؟)برگزار شد.

به گزارش ایسنا/آذربایجان شرقی علیرضا یونچی، کارآفرین و یکی از داوران برنامه(میدون) روز سه‌شنبه ۱۴ آذرماه در این مراسم به پتانسیل و زمینه های کسب و کار اشاره کرد و افزود: جوانان، دانشجویان و کارآفرینان با تلاش،کوشش، نوآوری، خلاقیت، پشتکار و ممارست می‌توانند فرصت های شغلی و بازار کار مناسب را پیدا کنند و در این راستا بخش خصوصی با شرکت های دانش بنیان در هر زمینه‌ای همکاری و همیاری می‌کنند.
کارآفرینان و دانشجویان مشکلات، انتقادات و نظرات خود را در زمینه های اقتصادی، تولیدی، دانش‌بنیان، شغلی، حمایت های دولتی، تسهیلات بانکی و سرمایه اولیه با آقای علیرضا یونچی در میان گذاشتند.