تاریخ : دوشنبه 3 ارديبهشت 1403

تقدیر از اساتید دانشکده معماری و شهرسازی به مناسبت روز معمار

گرامیداشت سوم اردیبهشت به مناسبت روز معماری

روز معماری رویدادی که هر ساله برگزار می‌شود و هدف آن توجیه ارزش معماری در جامعه، ترویج آگاهی عمومی از اهمیت معماری و طراحی شهری، و ایجاد فرصت برای تبادل دانش و تجربه در زمینه معماری است.
در ایران سوم اردیبهشت به‌پاس قدرانی از شیخ بهایی روز معمار نامیده شده است. شیخ بهایی یکی از بزرگ‌ترین معماران و معماری دانان ایرانی در قرن بیستم بود. او به‌عنوان یکی از پیش‌گامان معماری مدرن ایران شناخته می‌شود و آثار بسیاری از او در ایران و حتی خارج از کشور وجود دارد. شیخ بهایی با ادغام عناصر معماری سنتی ایرانی با تکنیک‌ها و اصول معماری مدرن، آثاری بی‌نظیر و منحصربه‌فرد ایجاد کرد که هنوز هم به‌عنوان نمونه‌های برتر معماری موردتوجه قرار می‌گیرند.
این روز در ایران نیز به‌عنوان یک فرصت برای برگزاری همایش‌ها، نمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و فعالیت‌های متنوع مرتبط با معماری و طراحی شهری استفاده می‌شود. این رویدادها می‌توانند به توسعه فرهنگ معماری در کشور کمک کنند و مردم را بااهمیت و تأثیرات معماری بر زندگی روزمره آشنا کنند.
به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه هنر اسلامی تبریز، در روز معماری ریاست محترم دانشگاه با حضور در دانشکده معماری و شهرسازی از اساتید این حوزه تقدیر و قدردانی نمود

تقدیر از اساتید در روز معمار

تقدیر از اساتید در روز معمارر