تاریخ : يکشنبه 13 خرداد 1403

همایش دوچرخه‌سواری گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و شهدای خدمت

رکاب زنی دوچرخه‌سواران به یاد شهدای خدمت
همایش دوچرخه‌سواری دانشگاه هنر اسلامی تبریز در آستانه سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) با حضور رکاب‌زنان این دانشگاه روز یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ از مرکز این دانشگاه تا گلزار شهدای وادی رحمت برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه هنر اسلامی تبریز؛ این دانشگاه در آستانه سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) همایش دوچرخه‌سواری باهدف گرامیداشت سالگرد ارتحال بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، بزرگداشت شهدای خدمت و تجدید عهد با آرمان‌های امام راحل برگزار کرد.
در این همایش ورزشی که با حضور رئیس دانشگاه هنر اسلامی، مسئولان، کارکنان و جوانان این دانشگاه برگزار شد، دوچرخه‌سواران با یاد و خاطره سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و شهیدان خدمت حادثه بالگرد رئیس‌جمهور و هیئت همراه تا مزار شهید خدمت و امام‌جمعه محبوب تبریز حجت‌الاسلام‌والمسلمین آل هاشم در گلزار شهدای وادی رحمت رکاب زدند.

سجاد پاکزاد رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز ضمن تسلیت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، به اهمیت جایگاه این شهدای والامقام اشاره کرد و گفت: این شهدا جان خود را در راه خدمت به مردم فدا کردند و الگوهای ایثار و فداکاری برای نسل جوان هستند. وی همچنین از زحمات و تلاش‌های شهدای خدمت در عرصه‌های مختلف، از جمله حوزه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی تقدیر و تجلیل کرد و افزود: شهدای خدمت، شاگردان مکتب امام خمینی (ره) و منشأ خیروبرکت برای جامعه بودند و مردم با ادامه راه آنها، به عمران و آبادانی کشور کمک کنند.

رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز با تأکید بر ضرورت ادامه راه شهدا، گفت: ایشان بهترین روش برای گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، ادامه راه آنها و خدمت صادقانه به مردم است. وی در ادامه از کاروان دوچرخه‌سواری دانشگاه هنر اسلامی تقدیر کرد و ادامه داد: این همایش فرصتی ارزشمند برای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت بود، از دست‌اندرکاران برگزاری این همایش نیز قدردانی کردند.

همایش دوچرخه سواری ارتحال