به گزارش روابطعمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز به نقل از روابطعمومی سازمان امور دانشجویان، مراسم امضای تفاهمنامه برگزاری طرح ملی مهارتافزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر در سال 1403 میان سازمان امور دانشجویان و دانشگاه هنر اسلامی تبریز با حضور دکتر هاشم داداشپور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر سجاد پاکزاد رئیس دانشـگاه هنر اسلامی تبریز و دکتر سید فردین تقیزاده مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان برگزار شد.
در متن این تفاهمنامه آمده است:
سازمان امور دانشجویان باهدف تربیت نیروی انسانی توانمند، تبلور استعدادها، کاهش دغدغه اشتغال و ایجاد انگیزه برای دستیابی به یک حرفه متناسب با علائق، اقدام به تدوین و اجرای طرح ملی مهارتافزایی نموده است. به همین منظور اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در نظر دارد با همکاری دانشگاه هنر اسلامی تبریز بر اساس مفاد این تفاهمنامه طرح ملی مهارتافزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر در سال 1403 برگزار نماید.
دکتر سجاد پاکزاد در مراسم امضای تفاهمنامه، با عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم گفت: افتخار داریم در شمال غرب کشور یکی از چهار دانشگاه هنر تخصصی هستیم و اکنون میزبانی این طرح ملی بر عهده این دانشگاه قرار گرفته است. ما در دانشگاه هنر اسلامی تبریز بیش از هر چیز تلاش داریم تا به ترویج سبک زندگی ایرانی-سلامی بپردازیم.
دکتر پاکزاد تصریح کرد: دانشگاه بالغ بر 100 کارگاه کارآفرینی دارد و این کارگاهها بیشتر مهارتمحور هستند. 20 درصد دانشجویان دانشگاه در کارگاههای کارآفرینی فعالیت دارند و اولین کارگاه کارآفرینی دانشجویان شاهد و ایثارگر در سال گذشته در این دانشگاه راهاندازی شده است که این جرقهای برای میزبانی این طرح ملی بود. امیدوارم این طرح بهخوبی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شود.
دکتر سید فردین تقیزاده مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در مراسم امضای تفاهمنامه، با عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان و یاران با وفایش گفت: مأموریت ما در اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر توانمندسازی دانشجویان شاهد و ایثارگر در تمام حوزهها و ابعاد شخصیتی آنها است. بر این اساس در دو سال اخیر با حمایتهای ریاست محترم سازمان، برنامههای متنوعی در حوزههای آموزشی، فرهنگی، ورزشی و هنری برای دانشجویان شاهد ایثارگر، تدوین، برنامهریزی و به مرحله اجرا رساندهایم.
دکتر سید فردین تقیزاده با اشاره به اینکه رویکرد ما در این اداره کل این است دانشآموخته شاهد و ایثارگر نیرویی در تراز جمهوری اسلامی تربیت شود؛ اظهار کرد: در این طرح ملی ۳۶ کارگاه آموزشی بهصورت عملی برگزار خواهد شد. دوره به نحوی برنامهریزیشده است تا دانشجویان پس از پایان این دوره ۹ روزه بتوانند در رشته موردعلاقه خود مهارتهای نسبی را فراگرفته باشند.
طرح ملی مهارتافزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر در سال 1403، مردادماه سال جاری در دو بخش خواهران و برادران به مدت 9 روز و با حضور 600 نفر به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار میشود.